На Манчестър Юнайтед беше препоръчан бившият нападател на Ливърпул Доминик

...
На Манчестър Юнайтед беше препоръчан бившият нападател на Ливърпул Доминик
Коментари Харесай

На Манчестър Юнайтед беше казано да подпише бивш нападател на Ливърпул, за да реши проблема с Ерик тен Хаг: „Бих го взел“

На Манчестър Юнайтед беше предложен някогашният нападател на Ливърпул Доминик Соланке, с цел да помогне за решаването на техния фрапантен проблем с отбелязването на голове.

Седемте нападатели на Червените дяволи са вкарали единствено четири гола във Висшата лига между тях този сезон, като Маркъс Рашфорд е единственият член на офанзивата на Ерик загар Хаг, отбелязал два пъти. Те отпаднаха още веднъж в събота при скромна загуба с 3-0 вкъщи от Борнемут, по време на която 26-годишният Соланке тероризира задната линия на Тен Хаг и вкара осмия си гол в лигата през акцията.

Бившият Проспектът на Ливърпул означи единствено един път в 27 изяви за най-големите врагове на Юнайтед след прехвърлянето си за 3 милиона паунда от Челси през 2017 година Соланке в този момент се озова на южното крайбрежие след сложни първи сезони и впечатли толкоз доста този сезон, че някогашният полузащитник на Юнайтед Оуен Харгрийвс предложи Червените дяволи да създадат оферта през януари.

„ Бих го взел в Манчестър Юнайтед през целия ден. “ Харгрий...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР