На мъж на 42 години ще му бъде повдигнато обвинение

...
На мъж на 42 години ще му бъде повдигнато обвинение
Коментари Харесай

Повдигат обвинение на мъж за побой и заплахи срещу жена му

На мъж на 42 години ще му бъде повдигнато обвиняване за причиняване на телесни повреди на жена си и отправяне на закани в изискванията на домашно принуждение, оповестиха от Районната прокуратура във Видин, представени от БТВ.

От 2018 година обвиненият Т.Б. живеел на фамилни начала с М.С. Заедно със малолетния им наследник те обитавали жилището на родителите на обвинения в гр. Видин.

В момента брачната половинка и децата на арестувания мъж остават да живеят в дома на бабата
Отношенията в фамилията се влошили поради корист с алкохол от страна на мъжа. На 13 април предходната година, след следващ скандал в фамилията, Т.Б. изгонил дамата от жилището им, като тя тръгнала дружно с детето им.

На идващия ден обвиненият чакал М.С. пред магазина, в който тя работела. Накарал я да се качи в колата му и да изнесе багажа от вкъщи му.

Докато управлявал автомобила Т.Б. нанесъл голям брой удари на дамата в региона на лицето и ѝ разрушил носа. Това се случило пред малолетното им дете. Побоят траял и откакто тримата стигнали до жилището.

През идващите седмици потърпевшата имала забележими следи от принуждение – синини, подутини, кръвоизливи. Нейните родственици и сътрудници подали няколко сигнала в полицията, само че от боязън тя не посмяла да показа на чиновниците на реда за случилото се.

Обвиняемият заплашвал М.С., проявявал експанзия, упражнявал по отношение на нея непрекъснато физическо и психическо принуждение.

На 29 юли потърпевшата избягала от вкъщи на обвинения с детето им. Отишла в полицията и подала тъжба, в която описала упражняваното по отношение на нея домашно принуждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР