На мъж, който загуби трима роднини от рядък рак, беше

...
На мъж, който загуби трима роднини от рядък рак, беше
Коментари Харесай

На татко беше отстранен целият стомах, след като рядък ген за рак на „тиктакаща бомба със закъснител“ уби трима роднини

На мъж, който загуби трима родственици от необичаен рак, беше отхвърлен стомахът му, с цел да спре генът да убие и него в границите на две години.

Адам Шоу беше на 33 години, когато научи, че има същата генна разновидност като вуйна си и двамата си чичовци, които трагично починаха от рак на стомаха. Лекарите нарекоха бащата на едно дете „ бомба със закъснител “ и му споделиха, че може да почине до две години, в случай че не му извадят стомаха.

Докато Адам в началото се колебаеше дали да продължи с интервенция, той беше настоятелно посъветван от медиците да се подложи на процедурата, с цел да удължи живота си и да бъде до осемгодишното си дете. 39-годишният действен склад сега живее без храносмилателния орган и необичайно към този момент не усеща апетит.

Бащата на Адам загуби трима от своите 11 братя и сестри - сестра Сюзън Шиърман и братята Карл и Найджъл Шоу - от рак на стомаха. Тогава Адам даде позитивен тест за същата високорискова генна разновидност като вуйна му и чичовците му. Специалист откри, че п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР