На Ливърпул е казано, че търсената звезда на Кристъл Палас

...
На Ливърпул е казано, че търсената звезда на Кристъл Палас
Коментари Харесай

Ливърпул подсказа да подпише с Майкъл Олисе след сравнението на Кристиано Роналдо и Пол Погба

На Ливърпул е казано, че търсената звезда на Кристъл Палас Майкъл Олисе ще бъде добре пристигнал в съблекалнята на Анфийлд - за разлика от него, в случай че бъде изместен в основния противник Манчестър Юнайтед.

22-годишният Олизе неотдавна се появи като трансферна цел за Юнайтед след съглашението на сър Джим Ратклиф за £1,3 милиарда да стане акционер от 25 % в Олд Трафорд. Френският плеймейкър също получава интерес от Тотнъм, до момента в който Челси беше отхвърлена оферта за него предишния август, което накара Палас да го обвърже с нов четиригодишен контракт.

Споразумението обаче включва освобождаваща уговорка на стойност към £60 милиона, която става дейна това лято, като Юнайтед се надява да се възползва от неговата наличност и застрашеният от изпадане Палас желае да преподпише с десния бек Арън Уан-Бисака като част от договорката. Ливърпул към момента може да хвърли шапката си на кръга, изключително в случай че Юрген Клоп одобри съвета на някогашния полузащитник на Червените Ян Молби.

Молби сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР