На Летище София се получава струпване на огромно количество от

...
На Летище София се получава струпване на огромно количество от
Коментари Харесай

Блъсканица с маски! Спазват ли се ковид мерките на Летище София

На Летище София се получава скупчване на голямо количество от идващи хора, които яростно слагат въпроса за какво не се съблюдават потивоепидемичите ограничения, а чакащите са сантиметри един от различен.

Директорът " Комуникации " на летището Росен Бъчваров изясни за какво се стига до тази обстановка.

" Поради зимната конюнктура някои полети закъсняват, а други кацат по-рано. Когато се съберат повече души – към 600-700 потенциалът на граничните служби и на тези, които ревизират за противоепидемичните ограничения, е непълен. Затова се постанова хората да изчакват ", твърди той.

" Вариантите са да се изчаква в самолета или в рейсовете. Опасявам се, че нито едни от двата разновидността не е по-добър от сегашния ", разяснява Бъчваров пред Нова тв.

По думите му сега поради интензивния трафик и спецификата на времето картината на множеството европейски летища е прекомерно сходна.

" Обръщаме внимание на планирането на самите полети, с цел да избегнем скупчването. Постоянно контактуваме и с сътрудниците както от " Гранична полиция ", по този начин и от РЗИ, с цел да може в тези пикови часове да се увеличи техния потенциал ", разяснява Бъчваров.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР