На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК тръгна от вчера

...
На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК тръгна от вчера
Коментари Харесай

Тъжен край: Пищова се докара до пенсия по болест, но се закани на украинките, че ще ги „пори като риби“


На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК потегли от през вчерашния ден Митьо Пищова. Любимецът на народа се видя в знамение в последните години поради многочислени здравословни проблеми и преди да чукне 68 години точно на Голяма Богородица на 15 август, е твърдо решен да взима пенсия по болест.



" 20 лекари би трябвало да обиколя. Преди дни претърпях интервенция, смениха ми машинка в сърцето, която спря да работи. Девет години прекарах по лечебни заведения, нищо крепко не остана по мен с изключение на 25-сантиметровата любовна химикалка ", показа пред " България Днес " в типичния си безподобен жанр бохемът от Арбанаси.

В началото на декември 2020 година Пищова даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Близо две седмици бохемът прекара на системи във великотърновската болница " Стефан Черкезов ".



Година и половина по-рано Пищова се подхлъзнал и наранил тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вградили пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо претърпял два инфаркта, едвам не му ампутирали крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво.

" Какво ли не претърпях през последните 9 години? ! Но не преставам да ги разпарям като риби. Бройките станаха 3782. Като мина лекарите за ТЕЛК-а, отивам в жилището ми в Слънчев бряг и цяло лято съм там. Да се готвят за Пищова и украинки, и рускини ", описа пред вестника Митьо, който смъкна цели 90 кг около болничните си несгоди и от 180 кг е заковал 90.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР