На Лаута осъдиха остро инцидента от неделя, когато фенове на

...
На Лаута осъдиха остро инцидента от неделя, когато фенове на
Коментари Харесай

И ръководството на Локо осъди боя в неделя

На Лаута осъдиха остро случая от неделя, когато почитатели на Локомотив бяха нападнати от тайфа лумпени, въоръжени с железни пръти и колове, за които се подозира, че са последователи на Ботев. Два дни след меллето край Рибница черно-белите началници посредством пресслужбата разпостраниха позиция, която публикуваме без редакторска интервенция:
" Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД осъжда престъпното действие от неделя вечерта, което е освен проведено, само че е и опит за ликвидиране над последователи на тима ни. След турнирния дуел сред Славия и " черно-белите " в София, част от почитателите ни са били брутално нападнати при завръщането им в Пловдив. В резултат на това трима от тях са били откарани в болница за оказване на незабавна здравна помощ, един от които в доста тежко положение и с заплаха за живота.

Призоваваме полиция, прокуратура и съд да вземат нужните ограничения и дейности и да приложат цялата суровост на закона върху причинителите на това закононарушение.

Пожелаваме на потърпевшите последователи на Локомотив оптимално бързо и пълноценно възобновяване и да могат в най-скоро време да поддържат още веднъж от трибуните обичания тим.

Преди идното пловдивско дерби в неделя желаем да напомним, че футболът е един от най-старите и обичани спортове в света, синоним е на великодушие и геройство, на взаимно почитание и почит към съперника. Дълг е и на двата клуба и техните почитатели да трансфорат дербито на Пловдив в един празник за града ни! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР