На куриозен мач станаха свидетели зрителите на двубоя между Съндърланд

...
На куриозен мач станаха свидетели зрителите на двубоя между Съндърланд
Коментари Харесай

Това не се вижда всеки ден! Четири вратарски гола в един мач!

На чудноват мач станаха очевидци феновете на дуела сред Съндърланд и Милуол от 17-ия кръг на Чемпиъншип. Срещата на “Стейдиъм ъф Лайт” в събота приключи без победител - 2:2, само че любопитното в тази ситуация е, че всичките четири гола можем да определим като “вратарски”. И при четирите попадения главната виновност бе на вратарите на двата отбора.

“Черните котки” от Съндърланд излязоха напред в резултата още в 12-ата минута с гол на Люис Грабан, който наказа неприятна изява на стража на гостите Джордан Арчър след центриране от ъглов удар.

Тимът от Лондон обаче бързо съумя да обърне резултата в своя изгода. В 16-ата и 20-ата минути Джордж Савил означи два идентични гола с изстрели от директен свободен удар от съвсем една и съща позиция. И в двата случая холандският вратар на Съндърланд Робин Руйтер се намеси много нескопосано.

Колегата на Руйтер обаче попречи на тима си да си тръгне от стадиона на “черните котки” с трите точки. Минута след почивката Адам Матюс проби отдясно и опитва центриране, само че реализира по-голям от търсения резултат. Стражът Арчър реагира извънредно едва, като разреши топката по смешен метод да се озове във вратата му - 2:2.

До края на дуела не бяха осъществени други попадения и Съндърланд заема последното 24-о място в класирането с едвам 11 точки и една победа досега. Тук би трябвало да прибавим, че през днешния ден “черните котки” публично назначиха Крис Коулман за управител на отбора. Положението на Милуол е малко по-розово, като лондончани са 18-и с 18 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР