На куриозен инцидент станаха свидетели жителите на градчето Сътън Колдфийлд,

...
На куриозен инцидент станаха свидетели жителите на градчето Сътън Колдфийлд,
Коментари Харесай

Куриозно! Крадец се промъкна в джип, но заспа зад волана

На чудноват случай станаха очевидци жителите на градчето Сътън Колдфийлд, покрай английския Бирмингам. Главни участници в него са кросоувър Audi Q7 и евентуално доста изтощен автокрадец, който заспа тъкмо зад кормилото на отворена кола. Инцидентът приключи наред за притежателите на колата, само че не и за нарушителя, който беше хванат на място.

Собствениците на автомобила били вкъщи си, когато крадецът се доближил до колата им. Съседите забелязали непознатия да се навърта към автомобила и изпратили SMS на брачната половинка. Семейството обаче си било легнало и го видели едвам на идната заран. За благополучие, и двете коли били на мястото си, само че едно от децата забелязало, че чужд мъж спи зад кормилото на Audi-то.

По-интересното е, че преди да се качи в колата, нарушителят претършувал и дома на фамилията, като изпълни джобовете си с пари, бижута, слушалки и даже дискове. Мъжът и дамата решили да не се доближават до автомобила и се обадили в полицията. Именно чиновниците на реда събудили натрапника и го арестували.

Крадецът бил толкоз ошашавен от случилото се, че почнал да стачкува за задържането си, защото „ не бил отмъкнал нищо от колата “. Той е задържан и са му повдигнати обвинявания в в кражба с щурм и опит за кражба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР