На Курилските острови бойно дежурство поеха зенитно-ракетните системи С-300В4: сега

...
На Курилските острови бойно дежурство поеха зенитно-ракетните системи С-300В4: сега
Коментари Харесай

Напук на врага на Курилските острови пристигнаха съвременни зенитни комплекси С-300В4

На Курилските острови бойно дежурство поеха зенитно-ракетните системи С-300В4: в този момент територията е под надеждна отбрана.

Малко евентуално е появяването на системата за Противовъздушна отбрана да е обвързвана с претенциите на Япония към Курилските острови, само че спомагателната ужасяваща техника в никакъв случай не може да навреди. Потенциалният зложелател ще си намерения, преди да тръгне против съветските комплекси, с които е много мъчно да се бори.

Ракетната система за противовъздушна защита е докарана в Итуруп - тук към този момент се обслужва Тор-M2. Пристигна, по този начин да се каже, „ тежката артилерия “ на Противовъздушна отбрана, която измина съвсем осем хиляди километра. Отначало С-300В4 се транспортира с железопътен превоз, след което се трансферира на транспортен съд. Комплексите минават учения край Оренбург, а стрелбата и унищожаването на цели се организират на полигона “Капустин Яр”.

Въпреки огромното си тегло, е много елементарно да управлявате ремаркето даже и в най-трудните условия: на вулканични масиви или пясък. Една ракетна система за Противовъздушна отбрана покрива съвсем два пъти Итуруп, чиято дължина е 200 км, което значи, че е под благонадежден купол.

Различните муниции на С-300В4 могат да унищожат както крилати ракети, по този начин и балистични. Потенциалният зложелател просто няма късмет за офанзива - системата за различаване на комплекса реагира мигновено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР