На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана

...
На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана
Коментари Харесай

Диана Димитрова на крилете на любовта с пиара на Лудогорец

На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана Димитрова и пиарът на Лудогорец Владислав Трифонов, пише  „ Телеграф “.

Въпреки че двамата не разясняват обществено връзката си, Трифонов придружи Димитрова по време на откриването на последната й галерия в столичната изложба nOva art space, след което показа с приятелите си в персоналния профил във Facebook: „ Докосване ” - една мощно завладяваща галерия, създание на най-красивата художничка измежду актрисите и най-красивата актриса измежду художниците Диана Димитрова. Респект! “

Снимка

Публикацията бе съпроводена с кадър от културното събитие, което се състоя на 7 март. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на една от новите й картини, обединени под наслов „ Докосване “. Именно и по тази причина постът на Трифонов стартира с тази дума. Гледайки фотографията обаче, тя би могло да се каже, че е използвана и не метафорично, тъй като двамата в действителност са се докоснали. Владислав Трифонов работи в Лудогорец от 2012 година и действително е част от клуба при всичките 10 трофеи и големите триумфи в Европа. Наскоро той взе участие в предаването „ Стани богат “, където се показа доста мощно, печелейки 10 000 лв..

Преди няколко дни Диана Димитрова призна в диалог пред „ Телеграф “, че в последните два месеца не е имала време за персонален живот. Освен подготовката за изложбата, тя бе и на национално турне с постановката „ Тютюн “ на Варненския спектакъл, в която се въплъщава в облика на Ирина. Актрисата работи и на щат в Малък градски спектакъл „ Зад Канала “, където взе участие в драматургичната версия на Юрий Дачев „ Червено и черно " по романа на Стендал. Режисьор е Бина Харалампиева. „ Моите другари ме схващат. И двете специалности изискват цялостно отдаване и голям енергиен запас. Мисля си обаче, че не бих си предизвикала да рисувам толкоз огромни платна за толкоз къс период още веднъж “, споделя с усмивка брюнетката. Очевидно Владо Трифонов изцяло поддържа и схваща естественото на работа на своята обичана, защото и той самият пътува постоянно с тима на Лудогорец.

Докосване

Новата галерия на Диана съумя да допре сърцата на феновете на изкуството, които се изрекоха извънредно ласкаво за новите платна живопис. Димитрова призна пред „ Телеграф “, че концепцията за тематиката на изложбата се е зародила в главата й още по време на пандемията след първата й независима галерия „ Жената “. „ От известно време си мисля по какъв начин хората бяха принудени да спрат да се допират. Трябваше да съблюдаваме отдалеченост и разбрах какъв брой е значим този досег, който нямахме – приказвам за всяка една сфера на любовта и всяка една нейна форма, без значение дали е обичан човек, дете, другар, родител... Докосването участва във всяка една от 9-те картини, само че не безусловно, несъмнено “, показа Димитрова. На формалното събитие в галерията участваха доста посетители и другари на актрисата, измежду които Богдан Томов, Орлин Павлов, Тома Здравков и други

Изложбата може да бъде прегледана до 27 март, като всички картини в нея се продават.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР