На крилете на любовта се носи Мисис Баба“ Дони Василева

...
На крилете на любовта се носи Мисис Баба“ Дони Василева
Коментари Харесай

След изневерите и сълзите: Мисис Баба свалила новото гадже в...

На крилете на любовта се носи „ Мисис Баба “ Дони Василева с новото си гадже Момчил

Новият обичан на Дони е дете на български дипломати, роден в България, само че целия си живот прекарва в Берлин, където живее и до момента. Двамата се срещат, без да знаят нищо авансово един за различен, а Дони даже намира това за изключително привлекателно.

Когато се срещат в мрежата, и двамата се крият зад псевдоними. Разговорите посред им са забавни още от първия момент и не след дълго заменят чата в мрежата с връзка във вайбър.

„ Аз му написах: „ Приятно ми е, споделям се Дони “, а той ми отговори: „ Аз съм Момчил “. И по този начин двамата повече от година се радват на прелестно споделени връзки

Допадат си доста от пръв взор, тъй като ги свързват доста неща, като схващане отношение към живота, двамата са на една възраст и доста добре знаят какво е минало, какво следва, какво желаят от живота в бъдеще.

„ Той е толкоз друг от всички мъже, които съм срещала в живота си, че не ми остави един % подозрение. Доверието ми към него е доста повече “, споделя Дони.

Когато се срещнат за първи път, Дони намира за належащо да опише, че е баба на две прелестни внучета и че е носителка на признанието Най-красива баба на България и на Вселената. Молбата й към бъдещата й половинка е единствено една в случай че се интересува от някоя детайлност от предишното й да я пита нея, а не да чете преразкази, писа " Телеграф ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР