На крилете на любовта е вдовицата на убития командос Емил

...
На крилете на любовта е вдовицата на убития командос Емил
Коментари Харесай

Вдовицата на убития командос Емил Шарков го прежали, залюби бизнесмен от Варна /снимки/

На крилете на любовта е вдовицата на убития командос Емил Шарков. Милена Шаркова от близо година е влюбена в предприемач, с който обикаля най-красивите кътчета на света, заяви "България Днес ".
Любимият на моделката, който размени починалия Шарков в живота й, се споделя Лъчезар Петров. Той е изпълнителен шеф на най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас с близо 2500 чиновници, 300 корпоративни клиенти и 3 млн. кв. м обслужвани площи. Фасилити мениджмънтът се занимава с поддръжката на постройките и околната среда, където компанията работи, само че също така взе участие и в ръководството й.
Фирмата започва през 2016 година, като събира най-голямата компания за фасилити мениджмънт и най-голямата за разчистване в страната. Така те слагат началото на новото взаимно сдружение, чийто оборот надвишава 33 млн. лв., сочат изчисленията.
Казано с по-простички думи, холдингът предлага услуги, с които да се усъвършенства успеваемостта на бизнеса, който има клиентът. В това чисто - услуги за професионално разчистване, техническа поддръжка, озеленяване и поддръжка на открити площи, строително-ремонтни услуги.
Лъчезар е от Варна и има наследник и щерка. Това е показал предприемачът в персоналния си профил във фейсбук. Любовта към пътешествията предприемачът потвърждава и с тях, откакто ги води на отмора в Дубай.
Въпреки множеството си персонални и професионални задължения половинката на Милена Шаркова поддържа стройно и мускулесто тяло с интензивно спортуване. Бизнесменът също показва добра фигура на общите им фотоси от Тайланд, където двамата прекарват сантиментална екскурзия през януари.
По време на екзотичния воаяж двамата яздят слон и галят тигри. Влюбените посещават най-атрактивните туристически забележителности и се пекат на яхта на фона на палми, синьо-зелени и кристално чисти води, както и очарователни плажове.
По същото време на остров Пукет бяха и фолкзвездата Преслава и нейният обичан Павел, като е изцяло допустимо двете двойки да са се засекли към плажовете и палмите на тузарския курорт.
Освен в Тайланд Милена и Лъчезар се любуват и на сантиментална разходка до още по-красивия Сингапур. Двамата посещават също Рим, както и Прага и Монако. Така за по-малко от година Милена и Лъчезар обикалят едни от най-красивите кътчета. Плановете им най-вероятно се разгръщат и до по-далечни тропически курорти и острови, където да прекарат още по-незабравими моменти.
Милена показва също плътно и добре завършено тяло, а двамата си пасват отлично като двойка. Коментарите под общите им фотоси в инстаграм до един са позитивни и окуражаващи връзката им.
В същото време Милена Шаркова не е сменила семейството си и продължава да се подвизава с нея в обществените мрежи. Засега двамата евентуално не бързат с годеж или женитба, а още повече и смяна на семейството. Още повече че във фейсбук Милена и Лъчезар даже не обявяват съвсем по никакъв метод връзката си.
Маркетингът и търговията са професионалната пристрастеност на Милена. Около 10 години работи над развиването на лична верига магазини за сувенири и авторски творби, а в последните три е маркетинг управител на най-голямата комерсиална верига за бързо оборотни артикули в България. Вероятно около работните задължения се среща с Лъчезар Петров и сред двамата пламва искрата на любовта.
Шаркова е запазила тялото си от времето, когато печели редица състезания. Тя е притежател на купите "Мисис България 2008 ", "Мисис Континенти 2009 " в Доминиканската република, "Мисис Дама на годината 2012 " и основател на фондация "Емил Шарков ". Въпросната фондация поддържа два благотворителни концерта през 2016 и 2017 година в помощ на Николета Корондилева - дете на умрял служител на реда от Хасково, което от няколко години се бори с подло заболяване. През 2016 година фондацията е съорганизатор на детски лагер за деца на починали служители на реда в курорта "Св. Константин и Елена ", както и на годишни благотворителни футболни шампионати.
На 14 март се навършват четири години от трагичната крах на Емил Шарков. Той бе убит при спецакция на баретите в Лясковец. За това време вдовицата му съумява сякаш да се отърси значително от шока и да познае още веднъж любовта.
Засега остава мистерия дали Лъчезар е разведен и какво е отношението на към този момент порасналите му деца към новата тръпка на баща им. Също и какво е отношението на фамилията на Милена Шаркова. Близки и познати на двойката са безапелационни, че и двамата заслужават да са щастливи и че не може Милена цялостен живот да стои сама след нелепата покруса, която я сполетя.
„ Темата за любовта в живота ми е прекомерно персонална и не бих желала да приказвам по нея. По-скоро ще загатна за работата на фондация "Емил Шарков ", която подкрепя детенцето на умрял служител на реда в Хасково, само че за жалост си отиде предходната седмица “, показа Милена Шаркова. Чаровната миска е отдадена с изключение на в персонален, по този начин и в работата си в професионален проект.
"Има над 100 деца на умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи, които се нуждаят от помощ, и се стараем да създадем за тях каквото можем ", показа още пред вестника Милена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР