На кратка церемония в ОДМВР заместник-министърът на вътрешните работи Емил

...
На кратка церемония в ОДМВР заместник-министърът на вътрешните работи Емил
Коментари Харесай

Ново служебно оръжие и лек автомобил връчи зам. министър Емил Ганчев на ОДМВР – Кюстендил

На къса гала в ОДМВР заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи 15 нови револвера „ Валтер “ на чиновници от ОДМВР и Районните ръководства в региона. А на чиновниците от Полицейския сектор в Сапарева баня бе възложен и лек автомобил с висока проходимост.



В обръщението си към чиновниците зам. министър Ганчев акцентира, че водещ приоритет на Министерство на вътрешните работи е обезпечаването на нужното съоръжение на чиновниците и поделенията, с цел да се подсигурява тяхната сигурност и пожела здраве и професионални триумфи.



„ Носете с чест и отговорност новото оръжие и както и до момента вършете работата си с готовност. Не забравяйте, че наш дълг е да пазим живота и здравето на хората “

Старши комисар Тодор Петров благодари за придобивките, благодари на сътрудниците си за виновното и професионално осъществяване на отговорностите им, акцентира, че напъните дават резултати и заслужават поддръжка. По-късно чиновниците на ПУ Сапарева баня посрещнаха заместни-министъра и шефа на ОДМВР – ст.кимисар Тодор Петров връчи на началника на сектора Иван Димитров ключовете от лекия автомобил с висока проходимост с убеденост, че ще ги улесни в работата им, а това ще се отрази и на резултатите.

" Бъдете здрави, сполучливи и задоволени от работата в интерес на хората ", пожела той.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР