На красив спектакъл "Балът на розата" провел се за първи

...
На красив спектакъл "Балът на розата" провел се за първи
Коментари Харесай

Избраха Царица Роза 2021

На хубав театър "Балът на розата " провел се за първи път в трансформиралите се в нетрадиционна сцена Художествена галерия-Казанлък и Исторически музей "Искра " жури избра Александра Радославова Хаджихристова за 53-та Царица Роза на Казанлък, предава kazanlak.com.

Тя завоюва купата в съревнование с 16 красиви абитуриентки от Града на Розите. Нейни подгласнички станаха Ивона Габарова и Тиара Братованова.

Царица Роза 2021, която взе участие под номер 17 е абитуриентка от ПГЛПТ със компетентност "Бизнес администрация ". Тя е зодия риби. Александра споделя, че обича да оказва помощ на хората и да бъде със фамилията си на което благодари, че са я подкрепили в начинанието ѝ. Носителката на купата Царица Роза 2021 мечтае да продължи образованието си в Пловдив и да учи "Педагогика ".

"Чувствам се задоволена от всичко и съм щастлива че станах Царица Роза и бях част от този празник, и най-важното, че се осмелих да вземам участие. ", бяха първите думи на хубавицата, след връчването на короната.

Тиара Братованова е първа подгласничка на Царица Роза. Тя е абитуриентка от ППМГ „ Никола Обрешков “ и е под номер 10 в състезанието.

Ивона Габарова е втора подгласничка на Царицата. Учи в ППМГ „ Никола Обрешков “ и се показа под номер 14.

С избора на 53-та Царица Роза на Казанлък стартира и 118-тия Фестивал на Розата "Да се върнем към корените си ". Поради дребния брой аудитория позволена поради противоепидемичните ограничения, десетки станаха съпричастни с страстите на 17-те девойки с онлайн лъчение в обществените мрежи.


Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР