На красив спектакъл Балът на розата провел се за първи

...
На красив спектакъл Балът на розата провел се за първи
Коментари Харесай

Избраха Царица Роза 2021

На хубав театър " Балът на розата " провел се за първи път в трансформиралите се в нетрадиционна сцена Художествена галерия-Казанлък и Исторически музей " Искра " жури избра Александра Радославова Хаджихристова за 53-та Царица Роза на Казанлък, предава kazanlak.com.

Тя завоюва купата в съревнование с 16 красиви абитуриентки от Града на Розите. Нейни подгласнички станаха Ивона Габарова и Тиара Братованова.

Царица Роза 2021, която взе участие под номер 17 е абитуриентка от ПГЛПТ със компетентност " Бизнес администрация ". Тя е зодия риби. Александра споделя, че обича да оказва помощ на хората и да бъде със фамилията си на което благодари, че са я подкрепили в начинанието ѝ. Носителката на купата Царица Роза 2021 мечтае да продължи образованието си в Пловдив и да учи " Педагогика ".

" Чувствам се задоволена от всичко и съм щастлива че станах Царица Роза и бях част от този празник, и най-важното, че се осмелих да вземам участие. ", бяха първите думи на хубавицата, след връчването на короната.



Тиара Братованова е първа подгласничка на Царица Роза. Тя е абитуриентка от ППМГ „ Никола Обрешков “ и е под номер 10 в състезанието.

Ивона Габарова е втора подгласничка на Царицата. Учи в ППМГ „ Никола Обрешков “ и се показа под номер 14.

С избора на 53-та Царица Роза на Казанлък стартира и 118-тия Фестивал на Розата " Да се върнем към корените си ". Поради дребния брой аудитория позволена поради противоепидемичните ограничения, десетки станаха съпричастни с страстите на 17-те девойки с онлайн лъчение в обществените мрежи.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР