На крак карат COVID-19 повечето от родните знаменитости. Такъв е

...
На крак карат COVID-19 повечето от родните знаменитости. Такъв е
Коментари Харесай

Родни звезди изкараха COVID-19 на крак!

На крайник карат COVID-19 множеството от родните звезди.

Такъв е да вземем за пример казусът с Марта Вачкова, която даже отива на фотоси с болно гърло и кашлица.

По думите на нейни сътрудници тя се е държала много безконтролно, защото се е върнала от Дубай и макар признаците и отишла на работа. „ Започна да чупи ръце, че не знаела дали да си направи тест за корона. Слава богу, незабавно я изпратиха да се изследва “, спомнят си в театралните среди.

И прибавят: „ Най-разумно постъпиха Филип Буков и Любомира Башева. При първите признаци отидоха за натривки и се оказа, че също са ударени от вируса. Изкараха го леко “, споделиха от снимачната площадка на „ Откраднат живот “, където съвсем всички артисти към този момент го изкараха.

Първи от „ Откраднат живот " се разболя Владо Пенев . „ Знам по какъв начин тъкмо се заразих. Може да ви е смешно, само че аз го почувствах. Не стана на фотосите на „ Откраднат живот ", нито в театъра. Бях с мръсни - ръце, почесах се по носа, а и освен, и даже усетих някакъв сърбеж. Не си споделих нищо тогава, само че на другия ден към този момент имах хрема “, показа Пенев. При него заболяването предходна леко за неговата възрастова категория, написа „ България Днес “.

За шефа на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов също се твърди, че е изкарал ковид, въпреки той самият да не желае да разяснява. „ Бях карантиниран поради контакт със инфектиран. Не искам да споделям бил ли съм болен или не “, безапелационен е Милото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР