На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще

...
На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще
Коментари Харесай

Двама съквартиранти ще напуснат Къщата на Big Brother на крачка от големия финал

На крачка от огромния край през днешния ден двама от съквартирантите ще изоставен Къщата. В сряда те показаха кой съгласно персоналния им взор е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Албена, Никита и Цецо се оказаха с минимум гласове и през днешния ден двама от тях ще си тръгнат от шоуто по волята на феновете. Кой ще се подреди в листата на финалистите ще разберем тази вечер в 21:00 часа в ефира на NOVA.
 Гъмов NOVA
Скандалите обаче не престават да изпълват Къщата. След задача " Жива връзка " съквартирантите се подадоха на страстта и този път, изненадващо спокойният и балансиран Уош увеличи звук и думите му бяха остри като нож. Какво предизвика рапъра да избухне ще забележим довечера.
 Уош NOVA
Последната задача за сезона съумя да раздруса прочувствено всеки един от съквартирантите. Те описаха живота си в Къщата през миналия месец - по какъв начин са се трансформирали, какво са научили и какво са запомнили от това премеждие.-->
 Джулиана Гани NOVA
Днес ще чуем техните най-искрени и откровени думи тъкмо в 21:00 часа в предпоследния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР