На кой пръст да носите пръстен, за да привлечете любов

...
На кой пръст да носите пръстен, за да привлечете любов
Коментари Харесай

На кой пръст да носите пръстен, за да привлечете любов и богатство


На кой пръст да носите пръстен, с цел да привлечете обич и благосъстояние. От антични времена бижутата са се считали за знак на благосъстоянието. Те са показвали статуса на индивида в обществото или фамилното му състояние.

Пръстенът обаче не е само украшение. Той е и признак, талантлив с магическа мощ. Пръстенът е  способен да предпази притежателя си от отрицателно въздействие и да му донесе шанс и доста пари.

Нашите предшественици са знаели, че носенето на пръстени директно въздейства върху силата на индивида. Затова са обичали да споделят, че в случай че човек мечтае за нещо, трябва да носи бижутата си „ вярно “.

Всеки от десетте пръста на ръката е виновен за избран бранш от живота. И благодарение на стилни бижута можете да задействате, или противоположното – да потиснете прекалено мощната интензивност.

На кой пръст защо дава отговор и къде да носите бижутата си, с цел да може Съдбата непрестанно да ви прави дарове:

Палецът активизира работата на мозъка. Ако носите пръстен на този пръст на дясната си ръка, ще удивите близките с вашата логичност и внимание към детайла. Този, който носи златния пръстен на този пръст, ще реализира изключително огромни триумфи. Среброто не развива такива пристрастености.

На показалеца е по-добре да носите сребърни пръстени и то не непрекъснато, тъй като те могат да ви отслабят енергийно. Постоянно ще чувствате липса на мощ, а неприятното въодушевление ще се трансформира във ваш правилен сателит. Поставен на този пръст, пръстенът оказва помощ да се развият лидерски качества и да се преодолее срамежливостта при по-свити хора.

Средният пръст на дясната ръка форсира прекосяването на кармичните задължения. Не се предлага обаче непрекъснато да носите пръстена на този пръст. Носете пръстена на междинния си пръст, с цел да преминете съответно през неприятностите и да се извършите със мощ за борба, само че по-късно го свалете.

Пръстен, комплициран на този пръст е като магнит за обич и пари. Да носите златен пръстен на безименния пръст на дясната ръка значи да притегляте обич и шанс в бизнеса в живота си. Сребърните пръстени блокират този канал.

Пръстен на малкия пръст обещава шанс в бизнеса и даже благосъстояние. Нищо чудно, че доста заможни мъже от предишното са носили красиви златни пръстени на кутретата си. Но сложени на този пръст, бижутата мога да засилят отрицателните черти на характера.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР