На косъм от трагедия се размина столично училище. Мъж влезе

...
На косъм от трагедия се размина столично училище. Мъж влезе
Коментари Харесай

На косъм от трагедия: Мъже влезе в училище с брадва да търси справедливост

На косъм от покруса се размина столично учебно заведение. Мъж влезе с секира в образователното заведение, с цел да търси разпра.

Оказва се, че сред внучката му и момче от спортното учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ е зародил спор. В разследване на това момичето е ударено. Разбирайки за случая нейни родственици се втурват да отмъщават на побойника, като дятото носи и скрита секира в себе си.

Той обаче е задържан откакто личният състав на учебното заведение е реагира извънредно съответно. Заместващата шефа бързо е лишила брадвата на дядото. Незабавно са сигнализирани органите на реда, които са взели ограничения. Учебният развой продължава обикновено. По проблема са ангажирани всички виновни институции, чиито екипи подхващат нужните ограничения.

С учениците и с учителите ще работят психолози, оповестяват от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта

След края на спора няма съществено потърпевши.

Училището още преди обяд бе посетено от заместник-министрите на младежта и спорта – проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, ръководителят и основният секретар на Държавната организация за протекция на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.

По отношение на момчето е открито, че има и други прегрешения. Още преди момента на днешния случай е в очакване на пренасяне в друго образователно заведение.

Екипът на Министерството на младежта и спорта удостоверява готовността си да продължи да спомага на всички институции в условия на цялостна бистрота, като ще продължи да обезпечава и достъп на медиите до информация, както и до момента.

Източник: 24 часа 
Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР