На косъм от смъртта е била една от тазгодишните плеймейтки

...
На косъм от смъртта е била една от тазгодишните плеймейтки
Коментари Харесай

Плеймейтка на косъм от смъртта

На косъм от гибелта е била една от тазгодишните плеймейтки Михаела Стоичкова. Моделът едвам се избавил от огнения пъкъл, който преди две години се развихри в дискотека в Румъния.

Михаела е в Букурещ с другари и излизат да се позабавляват в локален клуб. Около 4 сутринта се появява пушек, само че всички мислят, че е част от програмата на заведението. Българката отива до тоалетната, само че на връщане заварва цялото заведение в пламъци. Настава същински безпорядък, хората изпадат в суматоха и се оказват заклещени в клуба. Огънят обгръща предния вход, както и техниката, която всеки миг ще гръмне. Задният излаз съставлява балкон над езерото Тей, който е на височина от 3—4 метра. Михаела вижда по какъв начин мъж скача от него и взема решение да го последва.

„ Под заведението има езеро. Беше януари месец, минус 17 градуса. Всичко беше замръзнало. Скочих на леда и започнах да търча, тъй като дискотеката всеки миг щеше да гръмне. Ледът обаче се пропука и паднах. Заклещих си крайници, ударих си гърба и не можех да се движа. За няколко секунди видях живота си на лента. Изведнъж се появиха няколко души и ме извадиха от капана”, спомня си Стоичкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР