На косъм от кражба на колата си се разминава Алекс

...
На косъм от кражба на колата си се разминава Алекс
Коментари Харесай

Апаши крадат колата на Алекс Богданска

На косъм от кражба на колата си се разминава Алекс Богданска. Бившата брачна половинка на Лудия кореспондент осуетява опит нагли апаши да отмъкнат скъпото й возило. Това призна самата моделка.

Случката се разиграва преди няколко дни, до момента в който Богданска е на пазар с единствения си правоприемник Габриел. Какво тъкмо се е случило и по какъв начин Алекс е спряла крадците, тя не дава изясненост.

Опитът за обир не е единственото отрицателно нещо, което се случва на моделката. В рамките на няколко дни хубавицата се сблъсква с какви ли не премеждия и терзания.
 Александра се бори с несигурности Александра се бори с несигурности
" Трябваше да хвърча за Париж. Стигнах до терминала в София и се оказа, че съм сбъркала. Трябвало е да съм на другия. За похлупак на всичко малко преди полета си скъсах роклята, с която трябваше да съм на събитието в Париж, до момента в който я закопчавах ", жалва се Богданска.
 Моделката описа за пагубния си ден Моделката описа за пагубния си ден


На всичкото от горната страна пък ден преди този момент служители на реда й връчват фишове.

" Спряха ме и ми дадоха 4 санкции едновременно ", прибавя още за ужасните си дни в последно време някогашната на Лудия кореспондент.
 Роклята на Богданска се скъсала тъкмо преди събитието Роклята на Богданска се скъсала тъкмо преди събитието


Освен несполуките някогашната брачна половинка на Лудия кореспондент описа на почитателите си, че споделя и несигурностите на елементарните хора. Както тя, по този начин и всички моделки плачат и не харесват или не утвърждават неща в себе си, показа брюнетката.

" Аз не наподобявам нонстоп по този метод ", призна си хубавицата.

Моделката споделя, че вместо да е кисела и да скапе настроението, на инат на всички премеждия и предпоставки съумяла да откри нещо позитивно в обстановката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР