На концерта на Нова година в София ще има светлинно

...
На концерта на Нова година в София ще има светлинно
Коментари Харесай

Новогодишният концерт в София: Без фойерверки и с КПП-та

На концерта на Нова година в София ще има светлинно шоу и няма да има фойерверки, заяви на брифинг заместник-кметът на столицата Надежда Бачева.

" Имам удоволствието да поканя жителите на София на новогодишния концерт на 31 декември, който ще стартира в 21:30 часа “, сподели Бачева.

Тя прикани хората да се въздържат от потреблението на пиротехника. “Знаете какъв брой доста фойерверките смущават животните, дребните деца и хората с увреждания “, изясни Бачева.

Музикантът Свилен Ноев от групата „ Остава “ разгласи, че за музиката ще се погрижи както той, по този начин и Дони и Нети и певицата Криста. „ Концертът ще свърши към 1:00 часа след среднощ, тъй че дано софиянци да заповядат “, сподели още изпълнителят.
КПП-та на концерта, а градският превоз с удължено работно време
“12 общински чиновници ще се грижат за сигурността, а жители, които са във очевидно нетрезво положение няма да бъдат позволени на концерта. Граждани с пиротехника и стъклени чаши и бутилки няма да бъдат позволени през КПП-та, които Столична община провежда “, изясни шефът на АПП на Столична община Красимир Димитров.

Той уточни, че градският превоз ще бъде с удължено работно време. „ Предвид градежа на сцената към 16:00 часа на 31-ви декември ще бъде лимитирано придвижването по бул. цар Освободител, през останалото време придвижването ще бъде възпрепятствано единствено в едното платно по булеварда, с цел да може да се построява сцената “, сподели Димитров.

200 полицейски чиновници ще бъдат ангажирани с опазването на реда, като в 16:00 часа на 31-ви декември с изключение на лимитираното придвижване по цар Освободител, само че и в прилежащите улици от Раковска и площад Независимост ще бъде спряно пътното придвижване, съобщи началникът на бранш „ всеобщи мероприятия “ към Столична дирекция на вътрешните работи и основен контрольор Иван Георгиев. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР