На конгреса през януари ще се подготвяме за предстоящите избори

...
На конгреса през януари ще се подготвяме за предстоящите избори
Коментари Харесай

Нинова убедена, че ще има предсрочни избори

На конгреса през януари ще се приготвяме за идните избори - уверена съм, че ще има и предварителен парламентарен избор. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на " Визия за България " и идния конгрес на Българска социалистическа партия през януари, предава " Фокус ". 

Нинова изясни, че депутатите от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " са в цялата страна. „ Вече може би повече от месец. Много съм им признателна, благодаря и през вашия ефир. Поздравявам ги за напъните, поизморени са, само че знам, че ще продължим с още по-голяма сила. Докрая на декември би трябвало да продължат тези срещи, събираме съответните оферти. В края на декември обобщаваме, януари ще имаме конгрес “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че на най-висшия конгрес на партията би трябвало да се одобри „ Визия за България “ в финален вид. „ Дотогава би трябвало да сме наясно с процедурите за номинация на евродепутати, т.е. подготовката ни е за избори, в случай че мога да обобщя за този конгрес. Европейски, тъй като те са избрани и ясни през май. Убедено считам, че ще имаме и предварителни парламентарни, тъй че с конкретизацията на „ Визия за България “, вършим действително стратегия за ръководство на страната “, сподели Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР