На конференцията за разработчици 2018 MIDC Xiaomi AIOT китайската компания

...
На конференцията за разработчици 2018 MIDC Xiaomi AIOT китайската компания
Коментари Харесай

Xiaomi представи умна брава

На конференцията за разработчици 2018 MIDC Xiaomi AIOT китайската компания показа смарт бравата MIjia Smart Door Lock. Това не е първото устройство на Xiaomi, само че доста се разграничава от своите прародители. Устройството предлага шест разнообразни метода за отключване.

MIjia Smart Door Lock се слага на вратата като елементарна общоприета ключалка, само че предлага доста повече благоприятни условия за отключване и влизане в помещението. Използва се специфичен образован механизъм за блокиране.

MIjia Smart Door Lock може да бъде отключена посредством:
Скенер за пръстови отпечатъциВъвеждане на паролаNFC маркерBluetooth сигналКласически ключЧрез мобилно приложение


Производителят особено акцентира, че в бравата се употребяват седем датчика, осигуряващи сигурността на бравата и 10 разнообразни технологии за обезпечаване на цялостна отбрана от навлизане на крадци или външни хора.

Продажбите на умната ключалка MIjia Smart Door Lock стартират на 5 декември тази година. Цената към този момент не е оповестена.

Освен това, по време на събитието Xiaomi разгласи, че стартира взаимна работа с IKEA, в границите на която всички осветителни принадлежности на IKEA ще имат интелигентно ръководство и още през месец декември ще могат да работят с Xiaomi IoT и ще могат да се ръководят посредством мобилното приложение Mijia App.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР