На колене пред КАТ. Това не е метафора, а буквална

...
На колене пред КАТ. Това не е метафора, а буквална
Коментари Харесай

КАТ измести клек-шоповете – подаваме документи с чупки в кръста и на колене

На колене пред КАТ. Това не е метафора, а дословна обстановка от постройката на КАТ в Благоевград. Снимка, направена от Мирослав Благоев ни и изпратена до Нова телевизия, демонстрира по какъв начин мъж на колене чака пред гишето за клиенти в постройката, което по думите му е на към 80 см от земята.

За да си платиш на гишетата в КАТ Благоевград са нужни специфични умения и здрав кръст.

„ Отиваш, клякаш и си подаваш документите. Ние сме млади и няма болки в кръста”, изяснява Евгени.

Движенията вид съветски казачок тук са нещо всекидневно, а клякането и ставането разтоварващо и тонизиращо. Основните пози пред служителките от другата страна на преградата са две - полуклек с леко свити колене и на колене.

„ На нас ни е комфортно, да. Значи смъкваме ги поради течението, другояче те се подвигат догоре и имаме взор върху клиента и го чуваме добре, само че тъй като става течение, тъй като всичко е отворено. Заради нашето здраве ги смъкваме по-ниско, другояче по принцип би трябвало да са догоре”, изяснява една от служителките.

И тъй като постройката е остаряла и съвсем никой не помни по кое време е строена, хората си изясняват ниските гишета с ерата на лилипутите. Затова чакащите ще се пригаждат към гишетата... с клекове.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР