На Коледа заради пандемията и на моята коледна трапеза ще

...
На Коледа заради пандемията и на моята коледна трапеза ще
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха

На Коледа поради пандемията и на моята коледна софра ще има един празен стол, само че даже в най-трудните моменти Коледа постоянно носи разтуха. Това съобщи във видеообръщение за Рождество Христово в персоналния си профил във Facebook ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Честито Рождество Христово! Отново е Коледа – време за наслада, за шерване, за фамилията, за любов. Днес, обаче, желая на първо място да се обърна с болежка към тези български фамилии, които изгубиха свои близки, откакто пандемията прекатурна живота ни. И край моята коледна софра ще има един празен стол - столът на моя мощен, добър и доблестен татко. С найдълбока откровеност изричам съболезнования на всеки, изгубил обичан човек.
Нека да намерим разтуха в най-хубавите си мемоари за тях и да се молим да почиват в мир. Да изкажем респект към паметта им, като пазим себе си и близките, с цел да помогнем за ограничението на болестта и да облекчим голямата тежест върху нашите герои - медици ", сподели Караянчева. 

" Дори в най-трудните моменти Коледа постоянно носи разтуха и оптимизъм. Вярвам, че с идването на имунизациите, животът последователно ще стартира да се връща към нормалния си темп. Но имам вяра и във значимостта на един различен вид имунитет - имунитетът срещи цинизма, егоизма, подправените вести и безразличието към близък. Изграждането на този имунитет зависи от всеки един от нас ", добави ръководителят на Народното събрание. 

" Светлината на Рождественския празник и неговото обръщение за добрина и любов са най-големият урок за всички ни. Пожелавам на всички доста здраве, благополучие и шанс. Честита Коледа! ", сподели още Цвета Караянчева във видеообръщението. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР