На клубовете от Висшата лига беше казано, че могат да

...
На клубовете от Висшата лига беше казано, че могат да
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и клубовете от Висшата лига направиха нова оферта за Европейската Суперлига въпреки обещанието на УЕФА

На клубовете от Висшата лига беше казано, че могат да решат бъдещето на европейския футбол от мозъците зад обновената Европейска Суперлига.

Отцепилата се лига беше върната на масата в четвъртък сутринта, откакто Съдът на Европейски Съюз постанови, че УЕФА и ФИФА не могат законно да спрат основаването на подобен шампионат или да санкционират забърканите. Изпълнителният шеф на A22 Sports Бернд Райхарт отговори, заявявайки, че " футболът е БЕЗПЛАТЕН " и че " монополът на УЕФА е приключен ".

УЕФА е уверена, че ще поддържа съществуващата европейска футболна пирамида, до момента в който Висшата лига " продължава да отхвърля всяка идея " за настрана съревнование. ESL получи спомагателен удар, когато Манчестър Юнайтед - един от първичните поддръжници на концепцията - удостовери, че " остава изцяло зает с присъединяване си в състезателите на УЕФА ".

И Челси в четвъртък вечерта настоя: „ Решението, издадено през днешния ден от Европейския съд, не трансформира позицията на ФК Челси. Ние твърдо имаме вяра, че като работим с Висшат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР