На клипа се вижда как група момичета нападат съученичка от

...
На клипа се вижда как група момичета нападат съученичка от
Коментари Харесай

Брутална агресия над ученичка в Раднево: Ще отидеш в спешното, ако имаш късмет ще се събудиш

На клипа се вижда по какъв начин група девойки атакуват съученичка от същото учебно заведение. Обиждат я грубо с нецензурни думи, след което стартират да й удрят  плесници и да я ритат с всичка мощ.

.

Вероятната причина на нападението идва от това, че детето е споделило пред някого, че съученичките му пушат трева.

 

" Ако още веднъж чуя, че си си отворила остата, ще стане доста неприятно, разбра ли ". Така се обръща едното момиче към пострадалото дете, след което й нанася шамари и удари с крайник.

.

" Искаш ли всичко да стане в кръв? Ще ти избия зъбите тука, отпадък. Ще внимаваш на кой приказваш и какво приказваш, Всички девойки, които виждаш тук, всичките ще ти ги пусна. Мен не ме е шубе, знаеш доста добре коя съм! Виждаш ли това момиче там, чуия ли дума за нея, си мъртва. За моите девойки дума да не съм чула ", заканва се едното момиче.

.

" Аз предизвестих ли те, в този момент какво да те върша. Не реви, нервиш ме!, Следват удари в главата и ритници в кръста от друга ученичка.

.
" Ще идеш ей там, разбираш ли? В незабавното ще идеш, в случай че имаш шанс ще се събудиш, в случай че имаш шанс! ", заканва се едно от девойките на пострадалото дете.

 

Поради експанзията във видеото се въздържаме от неговото издание. Час, откакто видеото обиколи интернет, то беше свалено. Снимките от него, обаче са безапелационни за бруталното безчинство над беззащитното дете.

 

Констанца Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР