На клавирен дърти олд рокендрол Апокалипсис, пред-блус, пост-госпъл-хардкор се насладиха

...
На клавирен дърти олд рокендрол Апокалипсис, пред-блус, пост-госпъл-хардкор се насладиха
Коментари Харесай

„Незаконнороденият син на Джанис Джоплин и Леми” заби в клуб под тепетата

На клавирен дърти олд рокендрол Апокалипсис, пред-блус, пост-госпъл-хардкор се любуваха пловдивчани с дяволското дуо на Преподобния Джон Уесли Майерс от Тенеси, прочут повече като James Leg. Завладяващото му наличие на сцената потопи клуба в уудсток атмосфера, с привкус на бърбън от остарял тексаски бар и като че ли поведе всички към преоткриването на тъмното и мръснишкото у себе си.
Прочетете още
Като наследник на просветител, той е овладял до съвършенство умеенето да води и насочва с езика на тялото си и с всепроникващия си глас. Неслучайно е именуван „ Незаконнороденият наследник на Джанис Джоплин и Леми”. Феновете не просто слушаха музиката, а като че ли гласът му отекваше в главите им, изпълзял от пъкъла, с цел да ги предизвика към цялостно отприщване в танци и алкохолни изпарения.

Не могат да бъдат пропуснати и придвижванията на James. Резките и насечени придвижвания на плувналото му в пот тяло, до момента в който свири, пък добави неподправено полово rock`n`roll чувство в тъмния клуб.

Когато заприказва на публиката, всички сякаш бяха в транс. А той с усмивка се извини, че не знае различен език с изключение на британски, само че е сигурен че ще се разбере с всички по този начин или другояче.

„ Ние сме на турне от седмици и се веселя, че последната ни спирка в близост е тук. Прекрасно е”, сподели още той.

Като поклон към своите почитатели, които не просто слушаха и танцуваха пред него, а като че ли го гълтаха и изживяваха, бяха изсвирени още 2 спомагателни части. Явно просто не му се слизаше от сцената. След концерта дуото се смеси с тълпата в клуба и всеки, който желаеше, можеше да отиде да беседва с тях, да се пошегува или да се снима. Липсата на типичната придирчивост, присъща за огромна част от звездите, бе призната с лека изненада и наслаждение от всички.

Сред хората се чуваха оценки като: „ Толкова е автентичен и земен”, „ Сякаш сме познати, засекли се в бар”, „ Страшно готини и занимателни пичове”.

Един от албумите на James Leg се споделя Blood On The Keys, което в превод значи „ кръв по клавишите ", което сигурно не е инцидентно измислено. Маниерът му на свирене основава чувството за пъклен обред и божествено пречистващо признание. Макар това да е третото посещение в България, почитателите към този момент нямат самообладание за идващото.



































Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР