На Кирил Петков няма да му е лесно да бъде

...
На Кирил Петков няма да му е лесно да бъде
Коментари Харесай

Мика Зайкова за Петков и Василев: Харесвам тези момчета!

На Кирил Петков няма да му е елементарно да бъде министър председател. Харесвам тези момчета. Говорим си и си споделяме. Когато ме питат нещо, им давам препоръки. Това съобщи Мика Зайкова, икономист и някогашен народен представител от " ИТН ".

По думите й в бъдещия кабинет ще има доста разнообразни партии. " От една страна имаме Българска социалистическа партия, която е лява, а от друга - дясната " Демократична България ". Всичко това се прави в името на България. Надявам се, че това държавно управление ще изкара 4-годишен мандат. Ако са умни, ще го създадат ", посочи тя. 

По думите й най-големият проблем е правосъдната система. " Ако в действителност би трябвало да  се направи правосъдна промяна, на Петков му би трябвало друго болшинство, а не това. ГЕРБ в никакъв случай няма да поддържа смяна на статута на основния прокурор ", сподели Зайкова.

За забележките на Брюксел по Плана за възобновяване тя разяснява, че те са доста. И изясни, че планът е плануван да бъде признат на 31 март. " Имаме два месеца да оправим нещата ", сподели Зайкова. Според нея вървим към електронно държавно управление.

Тя разяснява и парите на депутатите. " Стига да са извоювани почтено, няма проблем. След като са декларирани, са извоювани почтено ", каза бившият народен представител.

На въпрос може ли политиката да те направи богат, Зайкова съобщи следното: " Ако си бил в тези 10 години, в които управляваше ГЕРБ, несъмнено може. Корупцията беше нещо ужасно тогава ", сподели още Зайкова пред Нова тв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР