На Кирил Петков не му е ясно какво е енергетика“,

...
На Кирил Петков не му е ясно какво е енергетика“,
Коментари Харесай

ДПС: На Петков не му е ясно какво е енергетика, да дойде Василев

„ На Кирил Петков не му е ясно какво е енергетика “, разяснява Рамадан Аталай от Движение за права и свободи във връзка думите на премиера за нуклеарната политика на държавното управление.

Според него министър председателят не е наясно и по какъв начин да се оправи с енергийната рецесия. Аталай съобщи кардиналната позиция на Движение за права и свободи срещу нуклеарната енергетика. “Това, което се случва сега, е нещото, което българската общност очакваше да се случи рано или късно. А то е, че управлението на ръководещата коалиция няма изясненост по какъв начин и по какъв метод и дали да бъдат построени базовите мощности на България. В съглашението, в което е записано, че ще създадат разбор и ще преценяват по какъв начин и по какъв метод ще бъдат издигнати базовите мощности “, добави депутатът, представен от Tribune.

От Движение за права и свободи желаеха чуване на вицепремиера Асен Василев и цялостна информация за плановете в бранш „ Енергетика ”. Аталай изрази убеденост, че „ Белене“ няма да се строи: „ Убеден съм, че поради всичко, което се случва с въглищните централи в Маришкия басейн, тряба да се отиде при тези хора и да им се изясни, че няма да останат без работа. Не съм уверен, че ще могат ръководещите да създадат цялостната визия за развиването на енергетиката.“

„ Представяте ли си две противоположни политически обединения – ДСБ и „Да, България“ са срещу нуклеарната сила, и то очебийно срещу, от другата страна са Българска социалистическа партия, които от самото начало от 1981 година до момента се пробват да построят АЕЦ „Белене“. По средата си представям Кирил Петков, на който към момента не му е ясно какво е енергетика и по какъв начин може да се излезе от цялостната рецесия с силата в света“, сподели още депутатът на Движение за права и свободи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР