На карака не съм ходил при никого. Срещата с ГЕРБ

...
На карака не съм ходил при никого. Срещата с ГЕРБ
Коментари Харесай

Марешки: Даваме шанс на управляващите, но те не правят нищо положително

На карака не съм ходил при никого. Срещата с ГЕРБ трябваше да се организира някъде. Те ни поканиха в централата и ние отидохме. Там ни споделиха, че би трябвало да им дадем късмет, тъй като стартират съществени промени. Аз им обясних, че ще им дадем късмет, само че в случай че не съблюдават главните си обещания и не вършат нищо за хората, ни е ще бъдем "прожектора ", който ще ги освети.

Това сподели в утринния блок на БТВ водачът на партия "Воля " Веселин Марешки. "И в този момент даваме късмет на ръководещите, само че те не вършат нищо. Опитват се да ме мачкат. Това демонстрира ясно, че съм самостоятелен. В страната не се случва нищо. Не се прави нищо за елементарните хора. В държавното управление има марионетки, които са назначени извън. Сега видяхме и избора на магистрати за Висш съдебен съвет. Там не се избират най-хубавите експерти, а се вкарва някакъв квотен принцип. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи приказват, че националистите нямат място във властта, а оня ден си харесаха най-вече претендентите на Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила и Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. Така опозицията легитимира националистите в най-важната власт и лъсна задкулисието ", разкри Марешки.

"Ние сме дребна парламентарна група. Ще осветяваме далаверите на останалите и ще търсим поддръжка от естествените хора. Не виждаме нищо да се случва в страната. Може да желаяме избор на съмнение за цялостна политика, само че може да минем и през обособени браншове. В Народното събрание съвсем не си приказваме с ГЕРБ и Оперативна програма ", разгласи водачът на "Воля "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР