На Капитан Андреево“ ги интересуват само парите, заяви в ефира

...
На Капитан Андреево“ ги интересуват само парите, заяви в ефира
Коментари Харесай

Христо Даскалов: На „Капитан Андреево“ ги интересуват само парите

На „ Капитан Андреево “ ги интересуват единствено парите, съобщи в ефира на Euronews Bulgaria Христо Даскалов.

„ Ценното за тези хора, които се намираха и се намират там, са на първо място парите. Тях не ги интересува това, че нашата страна не е в Шенгенското пространство – тях ги интересуват парите, парите, и единствено парите. “ Така някогашният шеф на БАБХ Христо Даскалов разяснява в ефира на Euronews Bulgaria проблема „ Капитан Андреево “.

„ Ние имахме сделка още на 2-и август, с най-важните фактори в нашата страна – че ние продължаваме борбата за „ Капитан Андреево “ до нейното сполучливо привършване. Докато аз отсъствах, моят правоприемник трябваше да продължи тази борба. А той стартира да се занимава с разнообразни други неща “, сподели още някогашният шеф.

Относно решението на Върховен административен съд, че отстраняването на „ Евролаб 2011 “ е непозволено, той посочи, че в Закона за държавната благосъстоятелност „ има една дребна малка врата, през която очевидно доста хора са се промъкнали “. Ние имаме правото да отдаваме чартърен, без да се трансформира предназначението. Предният контракт се е възползвал от тази дребна малка врата, твърди Даскалов.

Едно от нещата моята промяна да бъде толкоз екстрена, е тъй като аз си разреших да внеса исковата молба в съда, с цел да бъде разгласен този контракт за незабележим, заради доста пороци в него.

„ Ние имахме задача от Европейски Съюз, откакто гръмна този скандал. Сега към този момент получихме един проектодоклад, където са доказани доста от тези недостатъци, които доста години обратно са били установени и в никакъв случай България не ги е изчистила тези дефекти “, по този начин някогашният шеф на БАБХ отговори на въпроса дали въпросът „ капитан Андрееево “ ще попречи на влизането ни в Шенген.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР