На камък са ударили опитите на Възраждане да получат за

...
На камък са ударили опитите на Възраждане да получат за
Коментари Харесай

Възраждане ще си събира 500 000 подписа против еврото

На камък са блъснали опитите на " Възраждане " да получат за самодейността си за привикване на референдум по въпроса за приемане на еврото. След като от политическата мощ насочиха предложения за диалог по тематиката към всички в Народното събрание, с тях са срещнали единствено две партии - ГЕРБ и " Български напредък ", само че и двете обаче бързо охладили упоритостите на Костадинов.

" От поканените шест парламентарни групи се явиха две - ГЕРБ и " Български напредък ", като и двете отхвърлиха да поддържат концепцията за референдум и са на мнение, че не би трябвало да има референдум за влизане в еврозоната, а българският лев да бъде погубен като валута ", показа сводка от резултатите от договарянията Костадин Костадинов на брифинг в коридорите на Народно събрание.

Партийният водач обаче няма желание да се отхвърля от самодейността си , като акцентира, че има още конституционни механизми за привикване на плебисцит. " Вторият ще го задействаме, когато бъдем поканени на съвещания от президента другата седмица. Вторият метод е президентът да свика референдум и аз ще се обърна към него да се възползва от конституционното си право и да го направи ", разгласи желанията си той.

Ако неслуката обаче продължи и на " Дондуков " 2, Костадинов отново има решение - ще събира подписи.

" Ако и там не получим схващане, имаме подготвеност в границите на една седмица да създадем предприемчив комитет, към този момент сме говорили с доста жители и специалисти, самостоятелни финансови анализатори. Поставили сме си за цел да съберем 500 000 подписа в границите на период от 3 месеца. "

А какво стояло зад желанието да се вкара еврото, съгласно Костадинов - да се унищожи българската стопанска система, а в следствие и българската страна.

" Възраждане ": България не е подготвена за Еврозоната

Анализът на Българска народна банка по отношение на приемането на еврото може да е манипулиран, съмнява се Костадинов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР