На какво са посветени уикендите, ако си пенсионирана футболна звезда

...
На какво са посветени уикендите, ако си пенсионирана футболна звезда
Коментари Харесай

Неподозираният талант на Дейвид Бекъм

На какво са отдадени уикендите, в случай че си пенсионирана футболна звезда и родител на четири деца? На сладкиши, несъмнено. Дейвид Бекъм може и да е един от най-легендарните футболисти, само че това не му пречи да има и други умения.
 Виктория Бекъм, Харпър Бекъм и дизайнерската рокля, която някогашната Spice Girl сътвори за щерка си
Коя е музата на Виктория Бекъм

Голямото й малко ентусиазъм

Като да вземем за пример да прави сладкиши, които несъмнено наподобяват като нещо, от което да си оближем пръстите. 47-годишният футболист разгласява в стори в Instgram рецепта за десерт, който редово подготвя за щерка си.

Масло, захар и мед са главните съставки в сладкиша на Дейвид Бекъм. Той е подходил като същински кулинарен блогър, като е снимал стадиите на приготвянето му. " Бъркайте. Имам единствено две ръце ", гласи текстът към видео, на което се вижда по какъв начин Бекъм бърка сместа с едната ръка, а снима с другата.
 Снимка 605416

На финала получаваме и фотография на десерта, която 11-годишната Харпър най-вероятно към този момент е изяла. Явно кулинарните умения са в кръвта на семейство Бекъм, тъй като най-големият наследник на Дейвид и Виктория - 23-годишният Бруклин, се изявява като фен кулинар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР