На какво са готови инфлуенсърите, за да привлекат спонсори и

...
На какво са готови инфлуенсърите, за да привлекат спонсори и
Коментари Харесай

Инфлуенсъри са готови да продадат дори и годежа си, за да привлекат последователи

На какво са подготвени инфлуенсърите, с цел да привлекат спонсори и почитатели към профилите си? Очевидно на това да създадат една от най-важните стъпки в живота им, а точно – брак. Пример за това са Мариса Кейси Фукс и приятелят й Габриел Гросман . Каналът във vbox7 демонстрира тяхната история.

Всичко стартира с видео, което Гросман качва в Instagram, в което изяснява, че двамата не си падат по обичайните сватби. Поради тази причина той е измислил необикновен метод да й предложи – като й сложи тествания, през които би трябвало да мине, с цел да доближи до годежния пръстен.

Приключението я води от Ню Йорк до Париж . Но по пътя й тя открива колиета, чиито марки няма по какъв начин да не видим. По време на „ разгадаването на загадките “ Мариса документира всичко и в следствие натрупва хиляди нови почитатели.
               

A post shared by (@fashionambitionist) on Jun 16, 2019 at 6:30am PDT

Но експерти по маркетинг виждат, че хаштаговете, които тя употребява, са доста добре подбрани, марките, които демонстрира, не са инцидентно показани. На всичкото от горната страна Фукс по специалност е маркетинг шеф, тъй че тя доста добре знае по какъв начин работи системата.

След цялата еуфория по сватбата се появи информация, че маркетингови експерти от разнообразни марки са получили файл, който показва бъдещия годеж като евентуална опция за добра реклама . В презентацията им е имало обстоен график на младоженците, в това число и часовете, в които Мариса ще разгласява постовете си.-->

Разбира се, двамата отхвърлят тази информация, само че когато няколко маркетингови експерти от разнообразни компании излязат с една и съща информация, този годеж несъмнено остава под въпрос.
               

A post shared by (@gabriel.grossman) on Aug 22, 2015 at 7:57pm PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР