На какво е способна една жена, за да отмъсти за

...
На какво е способна една жена, за да отмъсти за
Коментари Харесай

2 топ сериала за силата на женското отмъщение тръгват по bTV Lady

На какво е способна една жена, с цел да отмъсти за невярност, и до каква степен е подготвена да стигне, с цел да получи своята персонална вендета, феновете ще схванат в епизодите на хитовите сериали " Смъртоносна невярност " и " Моята рискова жена ", които потеглят от тази седмица по bTV Lady.

Корейската драма " Смъртоносна невярност " стартира още на следващия ден (30 юни) и ще се излъчва всяка делнична вечер след среднощ. Историята ще потопи феновете в невероятния фамилен живот на Хан У Сонг и неговата брачна половинка Канг Йо Джу. Хан е сполучлив бракоразводен юрист, а Канг е една от най-успешните писателки в Южна Корея, авторка на редица престъпни бестселъри. За да бъде безапелационна в историите в книгите си, Канг посвещава всекидневието си в проучване на съвършеното ликвидиране.

Отегчен от работохолизма на жена си, която написа разказ след разказ, Хан У Сонг се отдава на редица извънбрачни случки, до момента в който не попада на Пек Су Джонг, която се влюбва в него до лудост. Когато Хан взема решение да приключи връзките им, тя взема решение да му отмъсти, като се сприятелява с жена му. Животът на У Сонг се прекатурва вечно, когато една вечер се прибира вкъщи и вижда разхвърляни листове, на които е изписано неговото име и посланието " Ако изневеря, ще умра ". Хан осъзнава, че аферите му са разкрити и Канг му е отредила централно място в първия си кървясъл разказ по автентичен случай.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР