“На кафе” се завърна в ефира след лятната си ваканция

...
“На кафе” се завърна в ефира след лятната си ваканция
Коментари Харесай

Гала и Стефан - вече заедно и на екрана като водещи в новия сезон на На кафе

“На кафе” се завърна в ефира след лятната си почивка с променено студио и още доста изненади за феновете. Най-обичаното женско предаване се преобрази напълно и още веднъж предложения феновете в своя освежен дом да изпият дружно кафето си.

“Започваме новият сезон с “нова опаковка”. Утре феновете ще видят обновеното ни студио. Аз също не съм го виждала до момента. Ще го посетя през днешния ден.”, показа Гала в ефира на “Здравей, България”.
Говорим си за...  Киану Рийвс Думите на Киану Рийвс, които раздрусаха света...  тодор колев „ Там, дето желаех - бях, взех колкото пожелах. “  никол шерцингер Никол Шерцингер в прям диалог за заболяването си и проектите си за семейство  макрон Вижте първокласната вила, в която ще отседне семейство Макрон във Варна
“През новия сезон една звезда ще ни гостува през цялата седмица в кухнята на предаването и всеки ден ще подготвя по една своя обичана рецепта. Ще ни храни цели пет дни”, пошегува се водещата на “На кафе”.

Голямата изненада е, че до емблематичното лице на предаването Гала ще застане нейната половинка в живота – Стефан, като ководещ и ще проправи пътя и на други известни персони, които ще ѝ партнират в ефир.

“В момента у дома е огромен екшън, тъй като репетираме”, разкри Гала.

Освен гостуванията и срещите с известни персони, тази есен “На кафе” ще даде опция на най-актуалните влогъри да показват горещите тематики от живота ни.
 Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA Edna предлага Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA
Доктор Папазова ще продължи да осведоми феновете за най-интересните трендове в опазването на здравето в своята графа.

Нови рубрики ще разкрият по какъв начин да влезем във форма с изпитаните способи на най-следените в интернет влогове на фитнес инструктори и звезди от шоубизнеса, ще научим и кои ексцентрични неща не би трябвало да пропуснем да забележим и опитаме в разнообразни градове и места из България и по какъв начин да бъдем сполучливи и щастливи, следвайки препоръките на астрологията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР