На живо и то очи в очи се проведоха последните

...
На живо и то очи в очи се проведоха последните
Коментари Харесай

Благой изпуши след секс скандала, започна да руши къщата на Биг Брадър

На живо и то очи в очи се организираха последните номинации в Big Brother: Most Wanted 2018. Предпазен с щита на SDI беше Гъмов, който не можеше да бъде номиниран, само че от своя страна той номинира Никита и двойката на Златка и Благой.

Най-много номинации, цели седем, събра Никита. Всички останали Съквартиранти я предложиха. Основната причина за това е обстановката, в която сложи Златка и Благой. Дори наличието на Борислав, който Съквартирантите споделиха, че харесват, не съумя да я избави. След нея с по три номинации се подредиха Цветан и Уош. Според множеството гримьорът е гръмък и не е откровен, а Стефан получи номинациите си тъй като Съквартирантите считат, че няма лично мнение. В номинации попаднаха още Стойко, Албена, Златка и Благой.

По време на номинациите обаче избухна скандал поради пикантериите към интимната връзка сред Златка и Борислав преди 8 години. В опита да отбрани сегашната си половинка, Благо Джизъса изтрещя и стартира да чупи чаши в Къщата. Това принуди Биг Брадър да повика в изповедалнята Златка и да я помоли да се опита да успокои своя любим.

Малко по-късно по време на живото предаване Къщата напусна Борислав. Стана ясно, че той е отказал изрично да остане в шоуто поради персонални аргументи и задължения, които го чакат на открито. Как ще се оправя Никита без опората на Боби в Къщата, изключително когато стана ясно, че всички съквартиранти желаят тя да е на открито, следва да забележим в идващите епизоди на Big Brother: Most Wanted 2018.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР