На жителите беше наредено да евакуират 16-етажна жилищна сграда в

...
На жителите беше наредено да евакуират 16-етажна жилищна сграда в
Коментари Харесай

Град Охайо разпореди евакуация на жилищна сграда след смъртоносна експлозия в съседен обект

На жителите беше подредено да изтеглят 16-етажна жилищна постройка в Охайо заради опасения за стабилността на прилежаща постройка, която беше съществено развалена от гибелен естествен удар газова детонация предишния месец.

Директива, издадена в понеделник от чиновници на Йънгстаун, дава на жителите на постройката International Towers 72 часа да изоставен мястото. Заповедта пристигна, откакто инженерна компания откри, че прилежащата постройка на Realty Tower остава структурно рискова и е в „ заплаха от директно сриване “.

Около 170 души живеят в International Towers и градските управляващи възнамеряваха да се срещнат с във вторник, с цел да обсъдят напъните за пренасяне и да оказват помощ при определянето на техните потребности.

Експлозията от 28 май взриви огромна част от приземния етаж на Realty Tower, убивайки банков чиновник и ранявайки няколко други. Част от приземния етаж се срути в сутерена и изпрати фасадата през улицата. Тухли, стъкло и други парчета осеяха тротоара пред 13-етажната постройка, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР