На известния мачо не му стигна да се изявява само

...
На известния мачо не му стигна да се изявява само
Коментари Харесай

Шамар в лицето на Кадиев и Деси: Ергенът Виктор си хареса др...

На известния мачо не му стигна да се изявява единствено в утринния блок

Ерген №1 в Би Ти Ви – Виктор Стоянов, сякаш трябваше за работи в „ Преди обед ”, само че ще изгрее и във вечерното шоу на малкия екран.  Бившият гребец ще бъде специфичен участник в графа при Николаос Цитиридис, в която ще бъдат представяни двойки. Целта е да стане ясно дали те са влюбени, или се пробват да заблудят водещите и публиката, че са дружно. 

Рубриката, в която ще взе участие Виктор Стоянов, се споделя „ Двойка или не? ”. В нея ще бъдат задавани въпроси на двама души в интернет. Целта е да стане ясно дали те се обичат и в действителност са дружно, или се пробват за заблуждават за са блеснат по малкия екран. Цитиридис разпитва участниците за подаръците, които двамата си вършат един на различен, кой е обичаният футболен тим на другия в двойката, какви са заниманията му и други сходни. След няколко въпроса той и останалите в студиото би трябвало да предположат дали участниците фактически са двойка, или не. Рубриката е предавана още преди повече от година и половина и е била оповестена като сантиментална. Сега я възраждат, само че със специфичното присъединяване на Виктор Стоянов. Точно какво ще прави той в нея, към този момент не е обявено. В момента текат записвания за присъединяване.

В началото на септември беше обявено, че Виктор Стоянов става част от екипа на „ Преди обед ”. Той гостува в студиото на Деси Стоянова и Александър Кадиев, с цел да повдигне завесата пред своята нова роля в Би Ти Ви, само че по този начин и не стана ясно тъкмо какво ще прави пред камерите. Разкри единствено, че ще извършва необикновени задания и ще прави непредвидени неща. Водещите приканиха феновете да гледат предаването, с цел да схванат тъкмо каква ще бъде новата роля на Ергена. Това щяло да стане скоро. Сега Виктор влиза и при Цитиридис, което значи, че ще е на дребния екран и заран, и вечер, за наслада на многочислените си почитатели и последователки.

Както „ Уикенд ” писа, някогашният гребец напусна работата си в софийски фитнес, с цел да работи по нови планове. Това стана още до момента в който се излъчваше предаването с негово присъединяване – „ Ергенът ”. Малко откакто се вписа в редиците на безработните, Виктор се включи в театрално шоу, в което вземат участие звезди като Мариус Куркински, Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева и други Цяло лято той сполучливо обикаля сцените на страната, което очевидно му е дало самочувствие на артист. Как ще се оправи като водещ? Тепърва ще излиза наяве.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР