На извънредно заседание на парламента, утре, 22 юни, от 19.10

...
На извънредно заседание на парламента, утре, 22 юни, от 19.10
Коментари Харесай

Ще оцелее ли правителството - става ясно утре вечер


На изключително съвещание на Народното събрание, на следващия ден, 22 юни, от 19.10 ч. ще бъде гласуван вотът на съмнение на държавното управление, импортиран от ГЕРБ/СДС.

Това разгласи заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов от трибуната на Народното събрание, откакто приключи дебата по импортирания избор на съмнение. Самите дебата продължиха малко повече от 8 часа и завършиха под съпровода на два митинга от двете страни на Народното събрание.

Отпред, към паметника на Цар Освободител са се събрали последователите на партия " Възраждане ", които желаят оставката на държавното управление.

Отзад, откъм храм-паметник " Александър Невски " пък са втора поредна вечер са се събрали последователи на кабинета. Протестът бе регистриран в столична от " Демократична България ".

Дебатите по вота на съмнение, импортиран от ГЕРБ/СДС по финансовата политика на страната мина в наличието на всички министри, а и с дейното им присъединяване. Въпреки това се отклоняваше във всевъзможни други тематики, в това число обучение и опазване на здравето.

Съществени и нажежаващи напрежението в пленарна зала бяха изявленията на Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР