На извънреден брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Делян Добрев

...
На извънреден брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

ГЕРБ пита това ли са беквокалите на президента в БСП

На ексклузивен брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че е подал оставката си в деловодството - заявление за преустановяване на пълномощията му на депутат.

Той прикани Йончева в границите на 24 часа да извади по диаграмите, които демонстрира, да извади имена, компании, кой какви пари е вземал, давал или да му се извини, тъй като " нейната история предходна всевъзможни рационални граници ".

Според него против му са работили с ченгеджийски похвати и са скалъпили дребни истини , които да наподобяват извънредно и да срутен престижа на човек.

 Българска социалистическа партия сподели пипалата на Делян Добрев и в
Българска социалистическа партия сподели пипалата на Делян Добрев и в " Булгартрансгаз "

Левицата вижда сериозна вътрешнопартийна рецесия в ГЕРБ

Атаката против него цели да се прикрият новите обвинявания на прокуратурата против Румен Овчаров .
" Всички знаем каква е обвързаността сред Корнелия Нинова и Румен Овчаров . Както някои сътрудници споделиха, Румен Овчаров е наставник на Корнелия Нинова. Той е гърба на Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия, приключи той.

Депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на Народно събрание Цвета Караянчева атакува с редица въпроси Българска социалистическа партия и персонално към водача на социалистите : " Вярно ли е, че брачният партньор на Корнелия Нинова работи в Лукойл? На каква позиция е? Каква заплата получава? В спор на заинтригуваните ли е госпожа Нинова, когато гласоподава закони за горива, пазари, стопанска система. Спонсорирала ли е Лукойл госпожа Нинова и акцията на Българска социалистическа партия? "

Караянчева съобщи, че чака отговор от Нинова . Тя попита и това ли са " беквокалите на президента в Българска социалистическа партия " и това ли е борбата, която президента отваря против ГЕРБ.

Припомняме, през вчерашния ден президентът Румен Радев захапа премиера Бойко Борисов с обвиняването, че не може да управлява хората си в Народното събрание.

 Румен Радев очаквал от Борисов да озапти беквокалите си Обновена
Румен Радев очаквал от Борисов да озапти беквокалите си

А той губел надзор върху партията си, съгласно президента

Александър Ненков отбрани фамилията си в отговор на изнесената по-рано информация от Българска социалистическа партия за кумгейт в " Булгартрансгаз ". Той съобщи, че се гордее с майка си и татко си.

За обвиняванията против брачната половинка му отговори, че тя е експерт и с помощта на нейните старания сдружението се развива и е положително положение. Ненков отхвърли Гегов в миналото да я е назначавал. По думите му брачната половинка му оглавява интернационалния отдел, тъй като може да се оправи с тази работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР