На изслушване в комисията по надзор на Камарата на представителите

...
На изслушване в комисията по надзор на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Московиц: Ще гласувам за задържане на Хънтър в неуважение, ако Републиканската партия подкрепи добавянето на други имена, които не са се съобразили с призовките.

На чуване в комисията по контрол на Камарата на представителите дали да бъде арестуван Хънтър Байдън в пренебрежение към Конгреса, респ. Джаред Московиц (D-FL) сподели на републиканците в панела, че ще гласоподава с тях, с цел да обвинят сина на президента в пренебрежение, в случай че поддържат корекция за прибавяне на други имена, които не са се съобразили с призовките на Конгреса, в заповедта за пренебрежение:

„ Слушай, ще направя това двупартийно. Днес ще гласоподавам за презрението на Хънтър. Можете да получите моя глас. Можете да получите моя глас. Но желая да покажете на американския народ, че сте съществени. Ето и призовката до отв. Скот Пери който не се съобрази. Бих желал да впиша това в протокола. Ето призовката за Марк Медоус . Бих желал да впиша това в протокола, който не се съобрази. Ето призовката до Джим Джордан , който не се съобрази със законната призовка. Бих желал да впиша това в протокола. Ето призовката до Мо Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР