На израелското летище в Тел Авив служители на унгарската авиокомпания

...
На израелското летище в Тел Авив служители на унгарската авиокомпания
Коментари Харесай

Wizz Air извади принудително от полет украинец, загубил крака си във войната

На израелското летище в Тел Авив чиновници на унгарската самолетна компания Wizz Air принудително смъкнаха украински деец от самолета за Варшава. Той не можел да седи на мястото си заради протеза на крайника.

Според публицисти военният е изгубил крайници си във войната и е отлетял при фамилията си в Украйна. Мъжът не можел да седи на мястото си поради протези, съобщава Nexta media. Час и половина стоял в ъгъла на самолета, подпрян на патериците. Впоследствие мъжът паднал и наранил ръцете си.

A veteran was forced to leave a flight from Tel Aviv to Warsaw

The man in the video could not sit in his seat because of his prosthesis. He said he lost his leg in the war and he was flying home to his family in.

He was crying and yelling " how am I going to…
— NEXTA (@nexta_tv)

Екипажът на самолета споделил, че той се е държал " несъответстващо " и по тази причина е бил заставен да напусне полета.

След случая Wizz Air обясни ситуацията и се извини обществено на формалната страница.

— Wizz Air (@wizzair)

„ Извиняваме се за неудобството, породено от обстановката с пасажерите по време на скорошния ни полет от Тел Авив до Варшава. Безопасността е наш приоритет номер едно и е отговорност на екипажа да подсигурява, че всички пасажери са подготвени за полет или имат конвой, който да помогне “ – споделиха след случая в Wizz Air.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР