На изкусители решиха да се правят водещата Гала и нейният

...
На изкусители решиха да се правят водещата Гала и нейният
Коментари Харесай

Изкусителни или смешни: 55-годишната Гала и нейният Стефан свалиха дрехите и се показаха в натура!

На изкусители взеха решение да се вършат водещата Гала и нейният обичан - Стефан Николов. 55-годишната русокоска, която след броени дни ще чукне 56 лазарника, се съблече и се появи в натура. Същото направи и Николов като двамата се изтипосаха пред всички от външното си джакузи.

Знаем, че те прекарват цялото си време в новия тузарски дом - къщата край язовир Искър, която Гала построи със своите пари, а Стефчо просто се " събу и влезе ". Това е по-присъщо на дамите, само че знаем, че Николов го играе " готован " на жена си от години.



Гала е подивяла от обич към по-младия Стефан и го гледа като " писано яйце ", за което мнозина й се смеят на мозъка, само че... факт. А Стефан, несъмнено, не стопира да й се мазни като й прави четки и разправя каква неповторима и неповторима жена е... Нищо, че на няколко пъти са го виждали да се лензи и да численост по-младички.



За годините си обаче Гала демонстрира забележителна форма и това не може да се отхвърли. Откакто са на язовира, двамата се хранели най-вече с риба и това дава в допълнение отражение върху типа и фигурата.

" То всичкото хубаво, но не е ли малко старичка Гала, че да се демонстрира по този начин?! Плюс това не е шоу гърла или певица, а водеща, би й прилягало да е по-обрана и сериозна в имиджа си ", разясняват в нета консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР