На изключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост,

...
На изключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост,
Коментари Харесай

Агресивна циганка псува и кълне директорката на училище, осъдиха я

На извънредно забавен случай, доказващ до каква степен е стигнала циганската безочливост, попадна Флагман.бг в регистрите на Районния съд в Бургас. Историята на нападателна ромка, която нападнала учебен шеф, е шокираща.

Между кориците по делото, гледано от арбитър Анатоли Бобоков, стават известни куп шокиращи обстоятелства.

Циганка с букви А.Х.М. е наказана на санкция от 100 лв. поради това, че се нахвърля на учебен шеф в Бургас. Случката е от 3 октомври т.г., а името учебното заведение е засекретено и не оказва се от материалите по делото. По-всяка възможност е някое от селските школа, защото в Бургас няма директорка с букви И.В.

Детето на наглата циганка било записано в първи клас, само че до този миг по този начин и не се появило в учебното заведение. На 3 октомври майка му схванала, че дават дарове за всички първолаци и безусловно си счупила краката, с цел да ги вземе от учебното заведение. Дарът бил от спонсор за всички първокласници и включвал – раница, моливи, цветни бои и други училищен принадлежности.

Циганката влезнала в класната стая и непосредствено взела една раница с дарове за детето си. Учителката се пробвала да я спре, само че не съумяла.

В този миг против нея се изправила директорката, която най-човешки се пробвала да изясни, че детето й ще получи подарък, когато тръгне на учебно заведение, а до този миг това не се е случило. Нямало и уважителна причина за отсъствието му. Последното отключило експанзията в циганката, която скъсала синджира и нападнала директорката.

„ Ти ли ще ми казваш, ма! Бела да те удари!”, „ к.рва”, крещяла смуглата жена, а по-късно почнала да кълне на цигански. На място незабавно е извикана полиция, а нарушителката задържана и съдена по Указа за битка с дребно безчинство. Глобата е алегорична, тъй като е първо нарушаване и е имало единствено вербална офанзива. Друг е въпросът дали ще бъде платена.

В момента обаче се разисква смяна в законодателството и сходни санкции ще бъдат плащани с публичен труд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР