На изключително грозни и неприятни сцени станаха зрителите на дербито

...
На изключително грозни и неприятни сцени станаха зрителите на дербито
Коментари Харесай

Сблъсъци между фенове и полиция на футболно дерби в Гърция ВИДЕО

На извънредно грозни и неприятни подиуми станаха феновете на дербито от плейофите на гръцкото състезание сред " Олимпиакос " и АЕК. Домакините изгубиха с 1:3, а с това и възможностите си за купата в Гърция, която ще бъде извоювана всред отборите на " Панатинайкос " и " АЕК ", който заемат първите две места във краткотрайното класиране с еднакъв брой точки.

След последния съдийски сигнал на срещата в Пирея, почитателите на домакините нахлуха на терена и се пробваха да нападат основния рефер на мача Давиде Маса, пише Гонг. Заради големия залог, срещата бе поверена на италианска съдийска бригада.

Претенциите на почитателите на домакините бяха най-много за отсъдената дузпа в интерес на АЕК в 80-ата минута на срещата.

Стигна се до съществени конфликти с полицията, която употребява сълзотворен газ, с цел да разпръсне хулиганите.  

Според Дисциплинарния устав на Гръцката футболна федерация, Олимпиакос може да бъде осъден с доста сериозна финансова глоба и да играе мачове без аудитория.

Глобата за навлизане на почитатели на стадиона може да варира от 50 000 до 250 000 евро. В същото време тимът може да бъде осъден и да играе до 4 мача без аудитория.

???????????? Olympiacos fans stormed the pitch and rioted after losing the huge derby game vs AEK Athens!
— EuroFoot (@eurofootcom)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР