На изключително голям интерес се радва щандът на Община Сливен

...
На изключително голям интерес се радва щандът на Община Сливен
Коментари Харесай

Атракция предизвика сливенският щанд на изложението Ваканция и СПА - София 2023

На извънредно огромен интерес се радва щандът на Община Сливен в първия ден на 39-то издание на Международното туристическо ревю " Ваканция и СПА - София 2023 ", което се организира до 17 февруари в столицата. Това съобщи заместник-кметът по икономическо развиване Стоян Марков, който участва на формалното разкриване в сряда.

Основен акцент в представянето на Сливен е културният туризъм и опциите за забавни прекарвания.Участието ни в Международното туристическо ревю тази година е под мотото „ Сливен - изживей историята, почувствай природата “.

„ Отзивите от страна на сектора бяха, че Сливен и обектите му следват актуалните трендове в туристическото търсене. Приятен и потребен диалог направихме с посланика на Кувейт, Н.Пр. Гази Хамед Алфадли, който беше посетител на щанда ни и го направихме другар на Сливен “, сподели Марков.

Щандът беше посетен от министъра на туризма Илин Димитров и зам. министъра на културата Пламен Славов. Заедно с тях имаше посетители от някогашни министри на туризма и задгранични посланици.

„ Интересът към атрактивния щанд на Сливен от представители на други градове и туроператори е по-голям, спрямо предишните участия до в този момент “, добави Стоян Марков.

Представителите на РИМ " Д-р Симеон Табаков ", Художествена изложба " Димитър Добрович " и Крепост Туида не престават да посрещат гости на щанда на Сливен и през идващите два дни от ревюто. Участието в туристическият конгрес се финансира от Програмата за развиване на туризма на Община Сливен.

Форумът " Ваканция и СПА - София 2023 " е най-важното събитие в календара на туристическата промишленост в България, което всяка година притегля водещи компании от страната и света. Изложението е ситуирано в „ Интер експо център – София “, под егидата на Министерство на туризма на Република България. Организатор е „ ПРИМ ЕКСПО “.Щандът на Сливен е ситуиран на централно място в Зала 2.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР